Πτωχεύει το Penthouse!


Καθημερινά η συντακτική ομάδα του sex24 προσπαθεί να σας καυλώνει και να σας αναστατώνει όμως δυστυχώς σήμερα είναι μια πένθιμη μέρα για τους απανταχού άντρες του πλανήτη κι αυτό γιατί το πασίγνωστο περιοδικό Penthouse καταθέτει αίτηση πτώχευσης! 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία FriendFinder Networks, μητρική εταιρεία του Penthouse Media Group, η οποία εκδίδει το γνωστό αντρικό περιοδικό Penthouse κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο Κεφάλαιο 11 του αμερικανικού πτωχευτικού κώδικα σήμερα Τρίτη.

Σύμφωνα με το έγγραφο που κατατέθηκε στο αμερικανικό δικαστήριο, οι υποχρεώσεις της εταιρείας υπολογίζονται στα 500 εκατ. ευρώ με 1 δισ. δολάρια, ενώ τα στοιχεία ενεργητικού της ανέρχονται μόλις σε 1-10 εκατ. δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο όμιλος του Penthouse είχε καταθέσει το 2010, μέσω της εταιρείας FriendFinder Networks, πρόταση εξαγοράς του μεγάλου του ανταγωνιστή Playboy έναντι ποσού 185 εκατ. δολαρίων, χωρίς όμως η πρόταση αυτή τελικά να τελεσφορήσει.
You have read this article with the title Πτωχεύει το Penthouse! . You can bookmark this page URL http://puramenteatrevida.blogspot.com/2013/09/penthouse.html. Thanks!