Μουνάκι με καρδούλα ή γραμμή; Ιδού η απορία...Απογοήτευση θα αισθανθούν σχεδόν όλα τα μωράκια του ντουνιά που έτρεξαν να κάνουν στο μουνάκι τους ολική αποτρίχωση με κερί πιστεύοντας πως η πλήρως αποτριχωμένη εμφάνιση είναι αυτό που θέλουν οι άντρες. Κι αυτό γιατί μια νέα έρευνα, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα!

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα το γνωστό «Βραζιλιάνικο», μοιάζει, πως δεν είναι τόσο απαραίτητο καθώς ανάμεσα στους 1.000 άντρες που κλήθηκαν να απαντήσουν στο «πως θέλετε να μοιάζει η ευαίσθητη περιοχή της ερωτικής συντρόφου σας», η απάντηση που πήρε τις περισσότερες «ψήφους» -κόντρα στα προγνωστικά- ήταν η εξής: Όχι εντελώς αποτριχωμένο, αλλά τριμαρισμένο και περιποιημένο.

Το 43% των ερωτηθέντων, απάντησε πως προτιμούν της γυναίκες να διατηρούν το φυσικό τους look, δημιουργώντας ένα σχήμα, γνωστό ως το «Τρίγωνο των Βερμούδων». Αντίστοιχα, το 17%θέλει να βλέπει στο σχήμα της «Κλασική λωρίδα», το 15% προτιμά το σχήμα καρδιάς, και τέλος, μόλις το 12% προτιμά το κλασικό Μπραζίλιαν.

Φυσικά όμως επειδή είναι αδύνατο μία έρευνα να καλύψει τις προτιμήσεις όλων των αντρών, μπορείτε στην παρακάτω φόρμα σχολίων να γράψετε και εσείς την άποψή σας.

Για να δούμε λοιπόν, οι άντρες το προτιμούν… τριχωτό;
You have read this article with the title Μουνάκι με καρδούλα ή γραμμή; Ιδού η απορία.... You can bookmark this page URL http://puramenteatrevida.blogspot.com/2013/09/blog-post_11.html. Thanks!