Οι 10 πιο sexy διαφημίσεις που έπαιξαν ποτέ στο Super Bowl
To Super Bowl είναι ο τελικός για το Πρωτάθλημα Αμερικανικού ποδοσφαίρου και κάτι σαν εθνική εορτή στις ΗΠΑ. Είναι η μέρα με τη 2η μεγαλύτερη κατανάλωση φαγητού μετά τη μέρα των Ευχαριστιών αλλά σε επίπεδο τηλεθέασης είναι πρώτη μετάδοση σταθερά τα .τελευταία χρόνια.
Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που ένα διαφημιστικό σποτ, πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, κοστίζει μία περιουσία – 3.000.000 περίπου για να είμαστε πιο ακριβείς.
Με τέτοια κόστη, οι διαφημιζόμενοι κάνουν ότι είναι δυνατόν για να τραβήξουν τη προσοχή των τηλεθεατών στα λίγα δευτερόλεπτα που διαθέτουν, αλλά και να δημιουργήσουν δημοσιότητα γύρω από τις διαφημίσεις τους. Στη Μέκκα λοιπόν του Αμερικανικού ανδρικού κοινού, οι sexy διαφημίσεις, δεν θα μπορούσαν παρά να αποτελούν βασικό συστατικό. Επιλέξαμε λοιπόν τις κορυφαίες sexy διαφημίσεις που έχουν παίξει στο Super Bowl και σας τις παρουσιάζουμε.

1. Miller Lite—Catfight Commercial, 2003


2. Ali Landry—Doritos Commercial No. 2


3. Budweiser—Yoga Class


4. GoDaddy.com—Courtroom Commercial


5. Tabasco Babe Commercial—On the Beach


6. Levi’s—Up and Down Commercial


7. Victoria’s Secret—Pre-Super Bowl Ad


8. Britney Spears—Pepsi Ad featuring Bob Dole


9. Visa Commercial—Beach volleyball in the snow


10. Jessica Simpson—Pizza Hut Commercialministryofmen.gr

You have read this article Celebrity Photo/Video / Sexy photos with the title Οι 10 πιο sexy διαφημίσεις που έπαιξαν ποτέ στο Super Bowl. You can bookmark this page URL http://puramenteatrevida.blogspot.com/2010/12/10-sexy-super-bowl.html. Thanks!